آلو شابلون پفکی

آلو شابلون پفکی

آلو شابلون پفکی

یکی از ارقام درخت آلو میباشد که این آلو به آلو شابلون کالیفرنیا  نیز مشهور هست در واقع هردوی این آلو ها یکی هستند به دلیل بومی سازی این آلو شابلون در هر منطقه اسم خاصی به خود گرفته است نهال آلو شابلون پفکی در نهالستان آلو تاج نهال به صورت عمده و کشت و عرضه میشود . آلو شابلون پفکی دارای میوه درشت و با طعمی ترش و شیرین میباشد. آلو شابلون از دومین سال خود شروع به باردهی میکند

میوه آلو شابلون پفکی به صورت خوشه ای میباشد .

آلو شابلون پفکی یا کالیفرنیا از ارقام پربار بوده و نوعی آلو زودبازده میباشد .

این آلو نوعی از ژنوتیپ برتر نیز میباشد .

برای خرید نهال آلو و دریافت قیمت نهال آلو با شماره 09360254008 مهندس خیری تماس بگیرید.

خرید نهال آلو شابلون به صورت عمده و خرده از تاج نهال

ارسال نهال آلو شابلون به تمامی نقط کشور با بسته بندی ویژه 

بعد از خرید نهال آلو شابلون تیم و کارشناسان ما همواره مشاوره به تمامی محصولات خود میدهند.

"<yoastmark

"<yoastmark

ارقام مختلف نهال های آلو و آلوچه :

  • آلو شابلون پفکی
  • آلو شابلون کالیفرنیا
  • آلو شابلون تانجلو
  • آلو شابلون اختری
  • آلو سانتریزه
  • آلو خاکی
  • آلو عروس
  • آلو بخارا زرد و قرمز
  • آلو قطره طلا ( زرد )
  • آلو زرد شابلون سلطان
  • گوجه قرمز
  • گوجه سبز

توضیحات در مورد کاشت نهال آلو و آلوچه  :

میزان نیاز سالیانه مصرف آب در نهال آلو و آلوچه ۵ الی ۶ هزار متر مکعب میباشد ، فاصله اصولی این نهال 3×3 است . ثمره این نهال علاوه بر تازه خوری جنبه مصرف بصورت خشک شده ، لواشک و آبمیوه را نیز به همراه دارد .

آلو نام یک زیرسرده از سرده پرونوس است. آلو، یک میوه تک هسته ای که از لحاظ رنگ، شکل و اندازه دارای گونه های متفاوتی است. آلو ارزش تغذیه ای فراوانی دارد. این میوه را هم به صورت خام می توان خورد و هم درون انواع خوراک از آن استفاده کرد. آلو سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، منگنز، منیزیم، مس و پتاسیم است. آلو شابلون کالیفرنیا همچنین دارای روی و آهن و مقدار کمی کلسیم است. آلوها سرشار از ویتامین A، K و ویتامین C هستند. این میوه دارای مقادیر فراوانی از نیاسین، ریبوفلاوین و تیامین است. خوردن آلو فواید بسیاری دارد.(آلو شابلون پفکی)

آلو ظاهر جذابی دارد. چربی آن کم است و سرشار از ویتامین A و C است. آلو به صورت خام، مربا، ترشی، لواشک و حالات دیگر استفاده می‌شود؛ اما هسته آن برای سلامتی مقداری خطر دارد؛ بالأخص وقتی برای تهیه آلوچه و لواشک از آن استفاده می‌شود، ممکن است هسته آن در ماده غذایی وارد شده و حالت سمی ایجاد کند. هسته آلو دارای گلیکوزیدهای سیانوژنیک است که در بدن به مواد سمی و خطرناکی تبدیل می‌شود. بدن مقادیر اندکی از سیانید را می‌تواند پاکسازی کند، اما مقادیر فراوان آن خطرناک است و بدن توانایی از بین بردن آن را ندارد. مخصوصاً در کودکان بسیار مواظب باشید که هستهٔ این میوه را در دهانشان نگه ندارند.

با تشکر : مهندس ابراهیم خیری

شماره تماس : 09360254008 مهندس خیری

شماره تماس : 09203811371 مهندس خانم وفایی

شماره تماس : 09143811371 مهندس خیری

شماره تماس : 04445340403 شماره تماس دفتر فروش

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *